Bateri Kereta Murah Kuala Lumpur Selangor

Our Location

Petaling Jaya

Call Us

+60 13-330 3181

Our Location

Petaling Jaya

Call Us

+60 13-330 3181

Servis Bateri Kereta Anda

BATERI KONG ? KERETA TAK BOLEH START ?

Call je kami. Biar kami setelkan
017-7707334

Pakar Penghantaran & Pemasangan Bateri Kereta

Kereta Tak Boleh Nak Start? Masalah Bateri Kereta?

Jangan Risau Kami Datang Segera! Best Car Battery Delivery – Khidmat Penghantaran Bateri Kereta Murah

PEMERIKSAAN PERCUMA

PENGHANTARAN PERCUMA

PEMASANGAN PERCUMA

Pakar Penghantaran & Pemasangan Bateri Kereta

Kereta Tak Boleh Nak Start? Masalah Bateri Kereta?

Jangan Risau Kami Datang Segera! Best Car Battery Delivery – Khidmat Penghantaran Bateri Kereta Murah

PEMERIKSAAN PERCUMA

PENGHANTARAN PERCUMA

PEMASANGAN PERCUMA

Kualiti Terbaik

Kenapa Anda Perlu Pilih Kami?

Pengalaman Luas

Technical person yang dihantar adalah mereka yang mempunyai kelulusan dalam kejuruteraan automotif, dan berpengalaman luas mengenai kenderaan.

Harga Berpatutan

Servis dan produk kami adalah terbaik, pada harga berpatutan. Owh ye, FAST DELIVERY! Kami sedaya upaya sampai ke tempat anda dengan kadar segera.

Servis On Site

Kami datang ke tempat anda sekalipun kereta anda di rumah, ofis, atau di jalan yang menghalang laluan. Asalkan masih di kawasan Petaling Jaya.

Testimoni Positif

Segala bukti video, screenshot adalah genuine dari pelanggan kami. Mereka tidak dibayar untuk berikan review terbaik ke atas servis kami. Nanti anda pun boleh review sekali.

Jenama Bateri Terbaik

Kami mempunyai pelbagai jenis bateri, dan akan rekomen yang terbaik untuk kenderaan anda. Khidmat nasihat cara penjagaan dan memanjangkan jangka hayat bateri diberikan.

24/7

Selagi lokasi kenderaan anda tersadai di kawasan Lembah Klang, kami akan cuba untuk datang dan bantu kecuali ada hal yang tak dapat dielakkan.

0

Juruteknik kami

0

Penukaran bateri

0

Pelanggan Gembira

0

Jumlah Anugerah

Biasanya Jika Kereta Tak Boleh Starts,

Ini Puncanya

Battery Weak

Kereta yang lama tak starts, automatik bateri pun jadi lemah. Power bocor pun boleh sebabkan bateri lemah, selain dari lupa nak tutup lampu dan radio kereta.

Starter Problem

Starter yang dah expired, dah melebihi usia penggunaan pun mungkin jadi sebab tak boleh nak hidupkan enjin kereta.

Charging Problem

Charging system merupakan isu yang jarang-jarang berlaku jika enjin kereta tak boleh nak dihidupkan, tapi tetap ada kemungkinannya.

1 . Hubungi Kami

Nampak butang Whatsapp & Call tu kan? Klik jer, beritahu kami model kereta, lokasi, dan kami cuba consult dalam talian sebaiknya.

2 . Servis Di Site

Kami datang ke tempat anda, check kenderaan anda samada betul ke bateri rosak? Jika ya, kami akan tukarkan dengan bateri baru.

3 . Pembayaran

Anda boleh buat bayaran samada melalui tunai, kad kredit, ataupun perbankan online untuk servis yang kami berikan.

Century MAX

Century Marathoner, bateri MF heavy duty terunggul di pasaran. Reka bentuk baru meningkatkan pengalaman pemanduan anda dengan memberikan prestasi tanpa risau dan dipercayai Century Marathoner, dibina lebih kuat, tahan lebih lama.

Motolite (Century)

Century Motolite adalah Bateri MF yang lebih berat berbanding dengan bateri MF biasa, sebagai hasil penambahan bahan yang lebih aktif dan penggunaan grid yang lebih tebal. Bahan aktif tambahan membolehkan plat menghasilkan lebih banyak kuasa di bawah kadar penggunaan bahan yang dioptimumkan

Technical Repairs

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

Hitec (Camel)

Bateri Camel direka sesuai dengan keperluan polaritas dari standard pelanggan OEM dan sesuai dengan standard, memastikan bahawa bateri dapat berfungsi dengan baik. Bateri Camel direka sesuai dengan keperluan polaritas dari standard pelanggan OEM.

Amaron Go

“Last Long, Really Long”... Bateri Amaron adalah salah satu pengeluar bateri kereta terunggul di India yang mempunyai daya ketahanan yang tinggi. Pengeluar bateri Amaron mengesahkan tiada penjagaan diperlukan sepanjang hayat.

Varta

Bateri terbaik untuk kereta, motosikal, kenderaan komersial, trak, atau kenderaan sukan yang menyeronokkan. Bateri VARTA® sentiasa menjadi penyelesaian terbaik. Kami akan membimbing anda ke bateri VARTA® yang tepat untuk kereta anda.

Century MAX

Century Marathoner, bateri MF heavy duty terunggul di pasaran. Reka bentuk baru meningkatkan pengalaman pemanduan anda dengan memberikan prestasi tanpa risau dan dipercayai Century Marathoner, dibina lebih kuat, tahan lebih lama.

Motolite (Century)

Century Motolite adalah Bateri MF yang lebih berat berbanding dengan bateri MF biasa, sebagai hasil penambahan bahan yang lebih aktif dan penggunaan grid yang lebih tebal. Bahan aktif tambahan membolehkan plat menghasilkan lebih banyak kuasa di bawah kadar penggunaan bahan yang dioptimumkan

Proses Kami

Standard Operation Procedure (SOP)

Hubungi Kami

Nampak butang Whatsapp & Call tu kan? Klik jer, beritahu kami model kereta, lokasi, dan kami cuba consult dalam talian sebaiknya.

Servis Di Site

Kami datang ke tempat anda, check kenderaan anda samada betul ke bateri rosak? Jika ya, kami akan tukarkan dengan bateri baru.

Pembayaran

Anda boleh buat bayaran samada melalui tunai, kad kredit, ataupun perbankan online untuk servis yang kami berikan.

Kereta Tak Boleh Nak Starts?

Bateri Kereta Murah Online
Bateri Kami Readystock

Jenama Bateri Berkualiti

Hitec (Camel)

Amaron Go

Varta

Century MAX

Motolite (Century)

Hitec (Camel)

Bateri Camel direka sesuai dengan keperluan polaritas dari standard pelanggan OEM dan sesuai dengan standard, memastikan bahawa bateri dapat berfungsi dengan baik. Bateri Camel direka sesuai dengan keperluan polaritas dari standard pelanggan OEM.

Amaron Go

“Last Long, Really Long”... Bateri Amaron adalah salah satu pengeluar bateri kereta terunggul di India yang mempunyai daya ketahanan yang tinggi. Pengeluar bateri Amaron mengesahkan tiada penjagaan diperlukan sepanjang hayat.

Varta

Bateri terbaik untuk kereta, motosikal, kenderaan komersial, trak, atau kenderaan sukan yang menyeronokkan. Bateri VARTA® sentiasa menjadi penyelesaian terbaik. Kami akan membimbing anda ke bateri VARTA® yang tepat untuk kereta anda.

Century MAX

Century Marathoner, bateri MF heavy duty terunggul di pasaran. Reka bentuk baru meningkatkan pengalaman pemanduan anda dengan memberikan prestasi tanpa risau dan dipercayai Century Marathoner, dibina lebih kuat, tahan lebih lama.

Motolite (Century)

Century Motolite adalah Bateri MF yang lebih berat berbanding dengan bateri MF biasa, sebagai hasil penambahan bahan yang lebih aktif dan penggunaan grid yang lebih tebal. Bahan aktif tambahan membolehkan plat menghasilkan lebih banyak kuasa di bawah kadar penggunaan bahan yang dioptimumkan

Century MAX

Century Marathoner, bateri MF heavy duty terunggul di pasaran. Reka bentuk baru meningkatkan pengalaman pemanduan anda dengan memberikan prestasi tanpa risau dan dipercayai Century Marathoner, dibina lebih kuat, tahan lebih lama.

Motolite (Century)

Century Motolite adalah Bateri MF yang lebih berat berbanding dengan bateri MF biasa, sebagai hasil penambahan bahan yang lebih aktif dan penggunaan grid yang lebih tebal. Bahan aktif tambahan membolehkan plat menghasilkan lebih banyak kuasa di bawah kadar penggunaan bahan yang dioptimumkan

Technical Repairs

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

Open chat
Hello! Bolehkah Kami Membantu? WhatsApp kami sekarang untuk mengetahui lebih lanjut.